Je hebt een project afgewerkt en wilt het ook afsluiten in Teamleader.

Om een project als 'voltooid' te markeren moet je alle milestones afsluiten, onafhankelijk van taken die eventueel nog niet afgesloten zijn.

Op de projectpagina, in de balk 'Milestone en taken' (onder 'Vooruitgang'): zie je rechts de knop 'Acties'. Daar klik je op 'Milestone afsluiten'.

milestone afsluiten

Als alle milestones in een project zijn afgesloten, wordt het project als voltooid gezien.

Bekijk ook even dit artikel als je een overzicht wilt zien van al je afgesloten projecten.