Je hebt een project afgewerkt en wilt het ook afsluiten in Teamleader. Weet je niet helemaal hoe? Dan kan je hier het antwoord vinden op die vraag! De twee manieren om een project af te sluiten zullen hier worden beschreven.

Via je project

De eerste manier om een project te sluiten is door dit direct vanop de projectpagina te doen:

• Om een project als 'voltooid' te markeren moet je alle milestones afsluiten, onafhankelijk van taken die eventueel nog niet afgesloten zijn.
  • Op de projectpagina, in de balk 'Milestone en taken' (onder 'Vooruitgang'): zie je rechts de knop 'Acties'. Daar klik je op 'Milestone afsluiten'.

milestone afsluiten

• Als alle milestones in een project zijn afgesloten, wordt het project als voltooid gezien.

Via de projectplanning

De tweede manier om een project af te sluiten is via de projectplanning. Hou er rekening mee dat je dit enkel kunt als je beheerder-toegang tot alle projecten hebt. Volg deze stappen:

• Navigeer naar Projecten > Planning
  • Zoek naar je project in de lijst
  • Klik op de grijze lijn naast je project:

• Klik vervolgens op Markeer project als voltooid:

• Dit zal alle milestones en gerelateerde taken sluiten.

Bekijk ook even dit artikel als je een overzicht wilt zien van al je afgesloten projecten.