Stel, je hebt een factuur aangemaakt, maar je hebt je van prijs vergist, een verkeerde lay-out gekozen of bent bepaalde artikelen vergeten. In dit artikel lees je hoe je dat kunt rechtzetten. Op die manier voorkom je vergissingen in je facturen. Want elke cent telt!

Zo bewerk je een factuur:

1. Klik op de gewenste factuur.
  2. Klik op het potlood naast 'Inhoud'.
  3. Er verschijnt een venster waarin je de lay-out kunt veranderen, artikelen of subtitels toevoegen, prijzen corrigeren of een beschrijving toevoegen aan je artikelen. Klik ten slotte op 'Opslaan'.
    Voor reeds ingeboekt facturen zal je de lay-out hier moeten aanpassen:

Opmerking: zelfs als je iets hebt veranderd in je lay-out onder Instellingen > Document lay-out en een nieuwe template hebt geĆ¼pload, behouden de bestaande facturen de oude lay-out. Om ze toch te veranderen, moet je opnieuw de pdf van de factuur genereren, zodat alle wijzigingen worden toegepast. Klik op het potlood naast 'Inhoud' en klik op 'Opslaan'.