Als een afspraak afgelopen is, klik je op de drie puntjes in de rechterbovenhoek naast Afspraakinformatie en kies je voor "Afwerken":

Vervolgens zijn er twee opties om een afspraakverslag aan te maken:

• Kies voor 'Rapport maken' in het volgende scherm:
  • Sla enkel de timetracking voor de afspraak op zonder een rapport te maken. Je kan later nog een afspraakverslag maken door op de drie puntjes in de rechterbovenhoek naast Afspraakinformatie te klikken en te kiezen voor "Afspraakverslag opmaken".

Je kan kiezen om het verslag op te slaan op de detailpagina van de gelinkte klant, of op de detailpagina van het/de contact(en) die de afspraak bijwoonden. Indien het een interne afspraak betreft, dan moet je specificeren waar je het afspraakverslag wilt opslaan.