Als een afspraak afgelopen is, klik je op het pijltje naast Afspraak informatie en kies je voor "Afspraak is afgelopen”.

Vervolgens zijn er twee opties om een afspraakverslag aan te maken:

• Kies voor 'Rapport maken' in het volgende scherm:
  • Sla enkel de timetracking voor de afspraak op zonder een rapport te maken. Je kan later nog een afspraakverslag maken door op het pijltje naast Afspraak informatie te klikken en te kiezen voor "Afspraakverslag opmaken".

Het verslag wordt automatisch bij de aanwezige contactpersoon opgeslagen. Indien het een interne meeting betreft, dan moet je specificeren waar je het afspraakverslag wilt opslaan.