Volg deze stappen als je je bedrijfsnaam, facturatieadres of btw-nummer wilt aanpassen:

1. Klik op je afbeelding in de rechter bovenhoek van je account.
  2. Selecteer Teamleader licentie.
  3. Navigeer naar Facturatie.
  4. Selecteer Facturatiegegevens aanpassen.

Opmerkingen:

• Het btw-nummer dat je hier invult, wordt alleen gebruikt voor de facturen van Teamleader aan jou. Indien je btw-nummer is gewijzigd dien je dit niet alleen hier aan te passen maar ook in je Instellingen > Bedrijfsinformatie > Klik op het potloodje naast je bedrijf. Hier kun je je btw-nummer aanpassen. Door de shortcode $DEPARTMENT_VAT_NUMBER$ op de templates van je documenten te plaatsen zal dit nummer ook worden weergegeven op de documenten (offertes, facturen,...) die je naar je klanten stuurt.
  • Wijzigingen aan de facturatiegegevens hebben enkel invloed op je toekomstige facturen van Teamleader. Als je wijzigingen wilt aanbrengen aan eerdere facturen, gelieve dan contact met ons op te nemen en je account-ID en de gevraagde wijzigingen te vermelden.

Als je meer vragen hebt over facturen van Teamleader, stuur dan gerust een mailtje naar invoicing@teamleader.eu.