In een digitale samenleving die gedomineerd wordt door verschillende apps en wachtwoorden, kun je gemakkelijk de weg kwijtraken en vergeten waar je precies welk wachtwoord moet gebruiken. Je Teamleader Focus wachtwoord vergeten? Maak je geen zorgen! Dit artikel laat je zien hoe je het kunt resetten.

Voor het invoeren van je wachtwoord krijg je in totaal vijf pogingen. Daarna wordt je account tijdelijk uitgeschakeld. Als je je wachtwoord nog steeds niet weet, moet je deze stappen volgen:

1. Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ onderaan de pagina
  2. Vul je primair e-mailadres in.

Een wachtwoordreset wordt vervolgens verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link. Door op deze link te klikken wordt je doorgestuurd naar de volgende pagina, waar je je nieuw wachtwoord kunt instellen:

Als je problemen ondervindt tijdens deze setup, kun je ons contacteren. Wij kunnen je via e-mail een wachtwoordreset met een link naar de setup sturen.

Wachtwoord wijzigen

Wil je enkel je wachtwoord wijzigen in de plaats van het te resetten? Volg dan deze stappen:

1. Ga naar je gebruikersicoontje in de rechterbovenhoek van je Teamleader Focus-account en selecteer Licentie beheren.
  2. Ga naar 'Accountbeveiliging' en klik op Wachtwoord wijzigen.
  3. Hou er rekening mee dat als je je wachtwoord wijzigt je ook zal uitgelogd worden uit al je Teamleader Focus-accounts.

Stuur een wachtwoordreset naar een gebruiker als admin

Als admin van de account kan je ook een wachtwoordreset sturen naar het e-mailadres van een van de gebruikers. Volg deze stappen:

1. Ga naar Instellingen > Beveiliging
  2. In de gebruikerslijst, naast de namen van de gebruikers, vind je de optie om een wachtwoordreset-e-mail te sturen.