In een digitale samenleving die gedomineerd wordt door verschillende apps en wachtwoorden, kun je gemakkelijk de weg kwijtraken en vergeten waar je precies welk wachtwoord moet gebruiken. Je Teamleader wachtwoord vergeten? Maak je geen zorgen! Dit artikel laat je zien hoe je het kunt resetten.

Voor het invoeren van je wachtwoord krijg je in totaal vijf pogingen. Daarna wordt je account tijdelijk uitgeschakeld. Als je je wachtwoord nog steeds niet weet, moet je deze stappen volgen:

1. Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ onderaan de pagina
  2. Vul je gebruikersnaam en e-mailadres in

Een wachtwoord reset wordt vervolgens verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link. Door op deze link te klikken wordt je doorgestuurd naar de volgende pagina, waar je je nieuw wachtwoord kunt instellen:

Als je problemen ondervindt tijdens deze setup, kun je ons contacteren. Wij kunnen je via e-mail een wachtwoord reset met een link naar de setup sturen.