• Welke rapportering is er nodig?

Als je aan een project werkt en het tegelijk ook beheert, zijn er verschillende manieren om rapporten te exporteren, die je op hun beurt weer helpen om het project te beheren en steeds het overzicht te bewaren.

Projectrapport:

Je kan een projectrapport in verschillende formaten exporteren (Excel en PDF).

Budget en roadmap:

Binnen het project kan je het budgetgebruik en de roadmap zien per milestone.

Timetrackingoverzicht:

Bij elke milestone zie je het onderdeel "Timetracking". Als je op de knop 'Toon alles' klikt, krijg je een overzicht van alle timetracking voor deze milestone.

Projectoverzicht:

Als je navigeert naar het algemeen overzicht van projecten, kan je de weergavemodus wijzigen door op het moersleutel-icoontje in de rechterhoek te klikken. Je kan dan bijvoorbeeld de kolommen "intern budget" en "extern budget" toevoegen, om te zien hoeveel budget extern en intern werd besteed. Je kan natuurlijk ook verschillende kolommen toevoegen die voor jou van toepassing zijn.

Wanneer we spreken over steeds up-to-date blijven en alles onder controle houden: de e-mailintegratie van Teamleader biedt de mogelijkheid om e-mails rechtstreeks aan een project te linken, en je hebt ook de optie om je oude projecten te importeren.

Zo, nu weet je alles om met projecten van start te gaan. Klik hier voor een overzicht van alle artikels over hoe je met Teamleader van start gaat.