In je offerte of factuur kan je zowel zoeken op naam of ID om artikelen toe te voegen. Indien je het ID-nummer niet wil weergeven op je documenten, hoef je enkel een mailtje te sturen naar ons support-team. Wij schakelen deze feature dan met plezier voor je uit.

Als je verschillende prijzen wil berekenen voor verschillende klanten, biedt Teamleader de optie om prijslijsten toe te voegen. Als je verschillende prijzen wil aanbieden op basis van de hoeveelheid die je klanten aankopen, zijn staffelprijzen misschien wel een optie.

Zo, je bent volledig klaar met de inleiding over artikelen. Klik hier voor een overzicht van alle artikels over hoe je met Teamleader van start gaat.