Belangrijk! Op dit moment zijn er 2 versies van de mobiele app. In de 'Teamleader Classic' app (Android of iOs) zijn de functionaliteiten hieronder beschreven niet beschikbaar. Enkel onze meest recente 'Teamleader' app (Android of iOs)) heeft deze functies.

Met de mobiele app kan je je contacten en bedrijven beheren. Zo kan je bijvoorbeeld meteen een functie aan nieuwe contacten toevoegen, verschillende adressen invoeren of alle gelinkte activiteiten en deals bekijken. Lees verder om meer mogelijkheden te ontdekken.

Wanneer je een nieuw contact in de app toevoegt via het plussymbool in de rechterhoek, kan je:

• Dit contact meteen aan het juiste bedrijf linken
  • Meteen de juiste functie binnen het bedrijf aan dit contact toewijzen
  • Verschillende adressen ingeven, zoals het facturatie- of vestigingsadres

Wanneer je de bedrijfs- of contactpagine bezoekt, krijg je een overzicht van:

1. Details: de algemene informatie van een contact of bedrijf, zoals het telefoonnummer, het e-mailadres, de website, ...

2. Activiteit: een overzicht van geplande of voltooide activiteiten voor dit contact of bedrijf: hun calls, afspraken een geplande taken.

3. Deals: De deals die aan dit contact of bedrijf gelinkt zijn. Open ze om meer informatie op te zoeken of de dealfase te wijzigen.

4. Vier knoppen bovenaan het scherm: één om het contact of bedrijf te bellen, één om hen een bericht te sturen, één om hen een e-mail te sturen en één om meteen de gelinkte locatie te bezoeken met je favoriete navigatie-app, zoals Google Maps of Waze:

Note: Als het telefoonnummer, gsm-nummer en/of email adres en/of adres niet zijn ingevuld op contact of bedrijf, zullen deze symbolen niet beschikbaar zijn.