Teamleader biedt verschillende manieren om tijd te tracken, namelijk timetracking op taken, calls, meetings en tickets. Het is ook mogelijk om tijd te tracken voor een andere Teamleader-gebruiker, indien je deze verantwoordelijkheid aan één persoon wil geven.

Daarom is het belangrijk om samen te zitten met je team om te achterhalen wat de beste manier is voor jouw bedrijf. Een van de beslissingen die je moet nemen, is of het belangrijk is om te weten wie een taak voltooit of welke taak wordt uitgevoerd, aangezien de verschillende soorten uurtarieven een invloed hebben op de prijs per uur en dus ook op het bedrag dat je kan factureren aan je klant.

Bekijk onze webinars: tijd tracken voor een andere Teamleader-gebruiker

Klik hier voor het volgende deel over timetracking: Getting started: Hoe kan ik getrackte tijd factureren?