Dit artikel is een beetje anders dan de rest, aangezien de integraties niet volgens een bepaalde workflow moeten ingesteld worden. Je ontdekt hier wel de verschillende integraties die Teamleader aanbiedt en hoe je ze kan instellen. In het algemeen maakt Teamleader een onderscheid tussen integraties op gebruikersniveau en integraties op accountniveau.

Niet getreurd als de integratie die je zoekt er niet tussen staat - we breiden onze lijst continu uit.

Enkel een admin-gebruiker kan de koppeling instellen voor alle integraties op accountniveau:

De integraties op gebruikersniveau kunnen worden gekoppeld zonder een admin-account:

• Agenda-integratie: synchronisatie in twee richtingen tussen Teamleader en je agenda - alles om je planning steeds onder controle te hebben.
  • E-mailintegratie: e-mails uit je Outlook- of Gmail-account rechtstreeks in Teamleader bijhouden - geen probleem dankzij deze integratie.
  • LinkedIn: sociale media en Teamleader gaan hand in hand.
  • Documentsynchronisatie (Dropbox): toegang in Teamleader tot de documenten die je hebt geüpload in Dropbox of Google Drive en - natuurlijk - ook omgekeerd.
  • Start/stop-timetracking via Google Chrome plug-in: track je tijd zorgvuldig per minuut met onze plug-in.

Zo, je bent volledig klaar met de inleiding over integraties. Klik hier voor een overzicht van alle artikelen over hoe je aan de slag kan gaan met Teamleader.